Wat zeggen onze klanten?

Wij vragen onze ondernemers al jaren over het gebruik en de service van Rinkel.

Inmiddels hebben al honderden klanten een review achtergelaten en scoort Rinkel gemiddeld een 9,2

klantbeoordelingen

alle beoordelingen zijn onafhankelijk verzameld door Feedback Company

10

Goed geholpen

24 juni 2022

Was niet meer bereikbaar, via de livechat is het probleem super snel verholpen. Dank hiervoor!

P.M
10

Super handig, zeer professioneel, goede service

17 juni 2022

Zeer prettig om op deze manier je zakelijke gesprekken te kunnen scheiden van privé gesprekken. Hiermee kunnen wij het contact verbeteren.

EDS-Fonds Nederland
10

Geweldig!

20 mei 2022

Professionele beleving voor je klanten, door bijv. een ingesproken welkomstboodschap / melding bij onbereikbaarheid of wanneer je belt buiten de openingstijden.

Rick
10

Vriendelijke en goede service

13 mei 2022

Ik werd heel goed geholpen met de vragen die ik had en de medewerker was heel geduldig en behulpzaam. Ik heb antwoord op mijn vragen en op een fijne manier!

het HartKantoor
Rinkel Super om te horen, ik ga het meteen doorgeven aan onze collega's van team support :-) p.s. 17 mei gaan we live met een nieuwe website + merknaam, spannend!
10

Perfect en servicegericht

12 mei 2022

Als ik eerder van Bereik had gehoord had ik nooit dure hardware gekocht of waardeloze abonnementen afgenomen

Great Office B.V.
Rinkel Ha, dank je wel Nick! Goed dat je er bent - al loop ik straks wel even langs het marketing team want jij had natuurlijk veel eerder van ons moeten horen ;-) p.s. 17 mei gaan we live met een nieuwe website + merknaam, spannend!
10

De oplossing voor een gemakkelijke en flexibele telefooncentrale.

12 mei 2022

Bereik is ideaal voor zelfstandigen en MKB. Bereik is namelijk een stuk stabieler dan VoIP, aangezien het niet afhankelijk is van je internet, maar je telefoonverbinding. De verscheidenheid aan opties en continue ontwikkeling en uitrol van nieuwe features maakt het een duurzame keuze. Ik heb Bereik al bij 6 bedrijven succesvol kunnen implementeren sinds 2017.

J
Rinkel Jeetje JP, bedankt voor je te gekke review. Je omschrijft namelijk precies onze toegevoegde waarde en daar worden we onwijs blij van! We kunnen niet wachten om onze nieuwe merknaam en website aan je te laten zien dinsdag. Nogmaals bedankt!

Zij rinkelen al...

Wij zijn trots op onze ondernemende klanten en vroegen een aantal van hen het hemd van het lijf. 

Deel bakfiets van BAQME
lees het hele verhaal
BAQME

We spraken met klant Sven, een van de oprichters van BAQME. Zij zijn ervan overtuigd dat je in de stad eigenlijk geen auto meer nodig hebt. Dat is beter voor je portemonnee én voor je gezondheid.

Boot van de reddingsbrigade met kapitein
lees het hele verhaal
reddingsbrigade

De Reddingsbrigade van Rockanje is een vereniging van vrijwilligers die het hele jaar het strand in Rockanje veilig houdt en wij kregen een kijkje in de keu...of reddingssloep?

Zonneauto Vattenfall Solar Team
lees het hele verhaal
vattenfall

Het Vattenfall Solar Team bestaat uit zeventien studenten van de TU Delft en doet (sinds 2001) met haar zonneauto's mee aan diverse zonneraces wereldwijd.

Wolk Heupairbag
lees het hele verhaal
wolk

Wolk heeft een belangrijk, maatschappelijk doel: alle heupfracturen (25.000 per jaar in NL) de wereld uit helpen. We spraken met Matthijs Wiegant, over zijn bijzondere drive.